Inbjudan till jubileumsmiddag lördagen den 13 oktober kl 18.00 på Erikskulle

Slutet på vårt Jubileumsår börjar närma sig och det tänker vi fira med en middag på Erikskulle. Du som medlem är hjärtligt välkommen.

Kvällen är tänkt att inledas med mingel i tält utanför museet där förfriskning och enklare tilltugg serveras. Du kan då samtidigt se hur middagen - helgrillat vildsvin - tillagas av Daniel Tottie från Totties Mat AB på Väddö. Han kommer sedan att servera en vildsvinsbuffet med alla tillbehör.

Buffen dukas upp i Fornsalen och avnjuts sedan i stora salen. Som dessert serveras kaffe och kaka. Tanken är att vi ska umgås och ha trevligt så länge vi orkar.

Kostnaden för middagen, som är subventionerad för medlem, är 100 kr / person. I priset ingår tå glas vin, öl eller bordsvatten.

Antalet platser är på grund av lokalens storlek tyvärr begränsat, men vi hoppas att alla som vill ska få plats. Eventuell medföljande icke- medlem får deltaga i mån av plats och betalar fullt pris 350kr.

Vi måste ha Din anmälan, som är bindande, senast 28 september genom inbetalning av avgiften på BG 870-1021. Skriv Ditt namn och ”13 oktober” på inbetalningen. Du kan även betala via swisch till 123 326 19 71. Notera ”13 oktober”.

Har Du frågor kan Du ringa mig på 0727-190 025.

Välkommen!
Arne Theorin
Ordförande festkommitten